CODEX söker reportrar

Gillar du att skriva? CODEX söker reportrar!

Lundhagskyrkan har en tidning – CODEX! Den kommer ut några gånger per år och innehåller dels brev från missionärer och andra spännande människor, info från pastor & ungdomsledare men också roliga reportage om allt som händer och sker i kyrkan! Dessutom det mycket populära inslaget ”hemma hos” där reportrarna besöker några medlemmar i församlingen och ser till att vi får lära känna dem lite mer.

Nu efterlyser CODEX folk som gillar att skriva och som gillar att intervjua och träffa människor!

Så om du tycker det är roligt att blogga, skriva, prata, eller vill prova på något nytt! Hör av dig till Karolina Renström per mail: karolina.renstrom@orebro.se så kommer du få kontakt med dem som jobbar med Codex som kan berätta mer.

Hoppas du vill vara med och skapa en rolig tidning full med allt som sker i Lundhagskyrkan!