Lundhagskyrkan inbjuder dig som går i åk 8 eller 9, att vara med på konfa i Lundhagskyrkan, fredagar 18.00-19.30.

På konfan går vi igenom grunderna för kristen tro. Vi tar upp frågor som: Gud – hur är han? Hur såg Jesus liv ut? Varför är dopet viktigt? Vem är den Helige Anden? Vad ska man ha kyrkan till? Vi kommer också att ha skoj, leka och fika. Under året kommer du som är med på konfan också att få uppdrag att besöka gudstjänster. Hela läsåret slutar med en högtidlig avslutning i Lundhagskyrkan.

Lundhagskyrkan är en baptistisk kyrka inom Evangeliska Frikyrkan, vilket innebär att vi inte praktiserar barndop. Alla är välkomna att vara med på konfa oavsett om man är barndöpt eller inte. Det officiella namnet för vår konfa är kristendomsskola, men i övrigt är det konfirmationsundervisning på samma sätt som i andra kyrkor.

Konfan börjar fredagen den 11 september kl. 18.00-19.30.

Vid första tillfället är både deltagare och föräldrar välkomna. Det blir en kväll då vi ger information och svarar på frågor samt att vi lär känna varandra. Sedan är du som deltagare välkommen att vara med och prova på en gång innan du bestämmer dig för att vara med under hela läsåret.

Anmäl ditt intresse (inte bindande) genom att skicka ett mail till konfa@lundhagskyrkan.se. I mailet skriver du namn, adress, personnummer, ev. allergier samt namn och telefonnummer till förälder.

Hör gärna av dig med frågor eller om du som förälder har något som du tycker att vi som ledare behöver veta. Hoppas du vill vara med på ett roligt och spännande läsår med konfa i Lundhagskyrkan.