Noteringar

KYRKÅTTORNA I SKOGEN OCH MÖTER SCOUTERNA

KYRKRÅTTORNA I SKOGEN OCH MÖTER SCOUTERNA

Kyrkråttorna har varit i skogen och gått tipspromenad och letat efter djur. När vi kom tillbaka till kyrkan mötte vi scoutledarna Mikael och Ulf. Vi fick äta korv och grillade bilar. Scoutledarna berättade för de som börjar 2:an till hösten att de är välkomna att komma och vara med när de blir för stora för Kyrkråttorna.

Fortsätt läsa KYRKÅTTORNA I SKOGEN OCH MÖTER SCOUTERNA

SCOUTEXPEDITION

Lördagen den 11 maj var sex scouter från vår scoutkår på den årliga Expeditionen, en spårning. Den här gången var den vid Pilängen och temat var ”mat”. Vi fick börja med att gå en tipspromenad, sedan besöka olika stationer och så avslutningsvis göra så många kluriga extra uppgifter vi hann. Scouterna kämpade på och fick många extra poäng för gott samarbete. Patrullerna tävlade i olika åldersgrupper och när det var dags för prisutdelning fick vi veta att vår patrull vann i sin åldersgrupp. Bra jobbat!

Fortsätt läsa SCOUTEXPEDITION