Äventyret

Söndagar, 11:00 – 12:30 (parallellt med gudstjänsten)

Äventyret är barnens gudstjänst. Det börjar tillsammans med de vuxnas gudstjänst kl 11.00. Efter ca 10 min går barnen till sitt Äventyr, som består av tre delar:

• Buskul – med olika aktiviteter som tex lekar inne eller ute, pyssel och bygga Lego.
  • Storsamling – med sång, bön och bibelberättelser.
  • Växthusgrupp – där det funderas vidare kring dagens bibelberättelse, tillsammans med jämnåriga. Vi har tre grupper:
    grön – 3-5 år; röd – 6-9 år; blå – 10-13 år.
    Under samlingen med Växthusgruppen finns det frukt att mumsa på.

Äventyret riktar sig till barn från tre år och uppåt. Yngre barn är välkomna att delta med sällskap av en vuxen.

Vi använder  materialet ” Himmelrik”  för de två yngre Växthusgrupperna. Den äldsta gruppen använder ”Den röda tråden genom GT/NT”.

Om du vill veta vad som är aktuellt just nu, väljer du ”Äventyret” i menyn här till höger.