Konfa

Kristendomsskola i Lundhagskyrkan

– för elever i årskurs 8 och 9

Vi träffas en gång i veckan under ett helt läsår och startar upp ny grupp i januari 2018. Målet är att du efter kursen ska veta vad kristen tro handlar om och att du får höra olika kristna berätta om sin tro och sina liv.

Eftersom tro är något som påverkar personlighet och värderingar blir det många samtal om vad ungdomar möter i vardagen. Du utmanas att tänka igenom ditt liv och göra vägval kring vem du vill vara och hur du vill leva.

Gemenskapen i gruppen är viktig, att man vågar prata och uttrycka sina tankar och åsikter. Grundregeln är att man alltid får svara ”pass” på en fråga och att allas åsikter är viktiga. Vi varvar samtal och undervisning med lekar, praktiska övningar och avslutar samlingen med en andakt.

Vi brukar en gång under året åka på hajk och även läger ibland tillsammans med andra konfa-grupper.

Tveka inte att höra av dig om du är intresserad eller har några frågor.
Maila christer@lundhagskyrkan.se, eller ring 0708-48 33 58.
Hoppas vi ses!