Taket – Ungdomsgård

TAKET är vår ungdomsgård som är öppen varje fredag mellan 20:00 och 23.00 för alla som går i årskurs 6 och uppåt.    Här kan du göra allt från att spela biljard, pingis och brädspel till att bara umgås med kompisar, leka lekar och käka billigt snacks från vår kiosk.

Höjdpunkterna under kvällarna brukar vara aktiviteten som drar igång vid 20:00. Ledarna är ett galet gäng som hittar på diverse tävlingar, lekar och spårade temakvällar.

Har du själv en idé på aktivitet som du skulle vilja genomföra på TAKET? Toppen! Prata med någon av kvällens ledare eller skriv en lapp och lägg i vår ”idélåda”.

Senare under kvällen är det lite djupare innehåll i form av en andakt, här märks det tydligare att fritidsgården är en del av Lundhagskyrkan. Andakten är en samling med möjlighet att sitta ner och lyssna till något tänkvärt, vittnesbörd, tända ljus etc.

För dig som vill hålla dig uppdaterad kring vad som händer på TAKET så finns det en facebookgrupp som du kan bli medlem i ( se till höger) så får du mer info om kvällarnas specifika program.

Grundschema för en TAKET-kväll ser ut ungefär så här:

  • 20.00 Aktivitet
  • 21.00 Fika och kiosk
  • 21.15 Andakt
  • 21.30 Häng
  • 23.00 Taket stänger
Hoppas vi ses!
Bild på händer
Taket – en ungdomsgård där det händer. Kom och dela vår gemenskap!

Följ oss på Facebook eller Instagram så får du veckouppdateringar om vad som är på gång. Vi ses!