Taket – Ungdomsgård

TAKET är vår ungdomsgård som är öppen varje fredag för alla som är 13 år och uppåt. Det är öppet mellan 19.30 och 24.00. Här kan du ägna dig åt att spela biljard, pingis, Playstation, sällskapsspel och köpa billigt snacks. Eller bara vara och umgås med kompisar. Höjdpunkterna på kvällarna brukar vara aktiviteterna som kör igång 20.00. Ledarna är ett galet gäng som hittar på diverse tävlingar och lekar och temakvällar. Givetvis får du vara med och påverka, ge förslag på innehåll. Senare på kvällen är det lite djupare innehåll för den som känner för det. Här märks det tydligare att fritidsgården är en del av Lundhagskyrkan. Andakten är en samling med möjlighet att sitta ner och lyssna till något tänkvärt, tända ljus etc. Det finns en facebookgrupp du kan bli medlem i (Se till höger) så får du mer info om kvällarnas specifika program.
Grundschema för en TAKET-kväll ser ut ungefär så här:

• 19.30 Drop-in
  • 20.00 Aktivitet
  • 21.00 Fika och kiosk
  • 22.00 Andakt
  • 22.20 Häng
  • 24.00 Taket stänger
Hjärtligt välkommen!
Bild på händer
Taket – en ungdomsgård där det händer. Kom och dela vår gemenskap!

Följ oss på Facebook eller Instagram så får du veckouppdateringar om vad som är på gång. Vi ses!