Lovsångsbandet

Lovsångsbandet är en musikgrupp som spelar modern lovsångsmusik i pop-/rockgenren. De träffas en gång i veckan och repeterar i kyrksalen. Några gånger per termin framträder de i olika samlingar inom ramen kyrkans verksamhet. De åker också gärna ut till andra kyrkor för att medverka i gudstjänster eller lovsångssamlingar.

Just nu består bandet av följande medlemmar (företrädesvis ungdomar):

1. David Morin (Gitarr, Sång, Ledare)
  2. Henrik Thörn (Ak. Gitarr, Sång, Ledare)
  3. Lovisa Andersson (Sång)
  4. Charlotte Nkoy (Sång)
  5. Jonathan Möller (Elbas)
  6. David Huss (Synth)
  7. Josef Sturzenbecker (Trummor)
Lovsångsbandet
Lovsångsbandet spelar på en andakt på ungdomsgården ”Taket”..

Just nu finns det lediga platser på akustisk gitarr och sång. Hör av dig till David Morin (david.morin1@outlook.com) om du är intresserad av att vara med.

2 reaktion på “Lovsångsbandet”

1. Vart håller ni hus på söndagsmötena i Lundhagskyrkan? Välkomna att spela på söndagsmötena vi behöver variation med en ungdomlig touch.

Kom och tjäna Gud med er lovsång ni kommer att få erfara stark gudsnärvaro och människor som blir förvandlade. ??????❤️❤️❤️?

1. Hej Roger! Nu har lovsångsbandet ”uppstått” igen. De saknar en basist men annars upplever bandet att de är kompletta. De har dessutom fått förfrågan om de kan medverka nu under hösten vid ett tillfälle, men de är osäkra på om det är möjligt. Men, de har i alla fall kommit igång och repetera igen och vi är väldigt glad för det och hoppas få höra mycket av dem längre fram i våra olika samlingar/gudstjänster.
      Roligt att du uppskattar dem, det är det säkert fler som gör!
      /Fredrik Sturzenbecker