Bordsloppis och Bytardag

Bordsloppis och Bytardag

Nu är det dags för Bordsloppis och Bytardag

Lördagen den 25 mars kl. 11.00-14.00

Välkommen att sälja eller fynda saker. Under dagen har vi även caféet öppet med försäljning av bl.a. mackor, kakor och korv med bröd.

Behållningen går till scouter som ska resa på ett stort scoutläger sommaren 2017 och ungdomar som ska resa på en studieresa till Indien.

 

 

Till dig som har saker till försäljning:

Alternativ 1

Boka ett bord för 100 kr och sälj det du vill

ALLA BORD ÄR FULLBOKADE

 Alternativ 2

Lämna in saker för försäljning. Detta ska vara barnkläder (stl 50-170), barnskor, leksaker, mammakläder, vagnar eller andra barngrejer.

  • Märk tydligt det du vill sälja med pris, ev. storlek och dina initialer/kodnamn på maskeringstejp. Allt som lämnas in ska vara helt, rent och fungerande.Har du strumpor och annat smått kan du lägga det i en påse och sätta ett paketpris. Säljer du skor är det bra om du knyter ihop dem.
  • Vi kommer att sälja varorna åt dig mot en avgift på 20% av försäljningspriset. Du kan även skänka saker och ge scouterna/ungdomarna hela behållningen.
  • Inlämning av dina saker sker fredagen den 24 mars kl.16.00-18.00.
  • Hämtning av pengar eller varor som inte är sålda sker på lördagen kl.14.00-14.30. Varor som inte är hämtade kl.14.30 tillfaller Lundhagskyrkans sommarloppis.
  • Vi tar inte ansvar för saker som är inlämnade.

 Välkommen att fynda och fika!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *