Bordsloppis och bytardag

Bordsloppis och bytardag

Bordsloppis och bytardag

Lördagen den 16/4 är det dags för bordsloppis och bytardag kl.11.00-14.00. Det kommer att finnas möjlighet att boka bord och sälja själv eller att låta scouterna sälja barnkläder och ”barnprylar” åt dig mot 20% av försäljningssumman.

Välkommen att sälja eller fynda saker. Under dagen har vi även caféet öppet med försäljning av bl.a. mackor, kakor och korv med bröd. Behållningen går till scouter som ska resa på ett stort scoutläger sommaren 2017.

 Till dig som har saker till försäljning:

Boka ett bord för 100 kr och sälj det du vill

Boka bordet via ingmarie_palm@hotmail.com eller 019-226354. De som bokar bord kommer att få mer information via mail. Antalet bord är begränsat så först till kvar gäller.

Lämna in saker för försäljning. Detta ska vara barnkläder (stl 50-170), barnskor, leksaker, mammakläder, vagnar eller andra barngrejer.

  • Märk tydligt det du vill sälja med pris, ev. storlek och dina initialer/kodnamn på maskeringstejp. Allt som lämnas in ska vara helt, rent och fungerande.Har du strumpor och annat smått kan du lägga det i en påse och sätta ett paketpris. Säljer du skor är det bra om du knyter ihop dem.
  • Scouterna kommer att sälja varorna åt dig mot en avgift på 20% av försäljningspriset. Du kan även skänka saker och ge scouterna hela behållningen.
  • Inlämning av dina saker sker fredagen den 15 april kl.16.00-18.00.
  • Hämtning av pengar eller varor som inte är sålda sker på lördagen kl.14.00-14.30. Varor som inte är hämtade kl.14.30 tillfaller Lundhagskyrkans sommarloppis.
  • Vi tar inte ansvar för saker som är inlämnade.

Annons kommer att sättas in i Nerikes Allehanda.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *