Scouterna på Musikhjälpen

Scouterna på Musikhjälpen

Musikhjälpen

img_1002Örebros scouter deltar i Musikhjälpen och turas om att samla in pengar och att hålla i gång tre eldar. På torsdagskvällen var det vår kår som var ansvariga och ett gäng ledare var på plats.

2 kommentarer

 1. teresa

  Hejsan, förvånar mig att ni inte har en susning om att tomten är en hednisk symbol och att ni så naivt använder tomten istället för kristna bilder, som tex Jesusbarnet på er hemsida?

  Det finns massor av info om den hedniska Jultraditionen ute på nätet, bifogar bara ett exempel. Väl värt att ta reda på vad man gör och vem man helgar innan…?

  The truth will set you free!

  https://www.youtube.com/watch?v=WJCaJdmRzfE
  https://www.youtube.com/watch?v=bjfXBsES-gI
  https://www.youtube.com/watch?v=ntJYhb2hZqg
  https://www.youtube.com/watch?v=3wppw0hdIXg

  mvh teresa

  1. lhkadmin

   Hej!
   Jag är administratör på Lundhagskyrkans hemsida. Jag kan inte se några tomtar i inlägget där du skrivit en kommentar. Om så hade varit fallet vore det inte för att hylla honom utan bara för att visa på hur våra ungdomar i kyrkan, precis som de flesta andra ungdomar i samhället, förhåller sig till kulturella traditioner. Det är nog väldigt få som skulle anse att vi i kyrkan framhåller tomten mer än Jesus och om det är oklart vill jag direkt säga att så inte är fallet. Vill du prata mer om detta finns det andra personer i kyrkan som har som uppgift att vara tillgängliga för samtal. Du finner kontaktuppgifter under Om oss/Kontakt. Vänligen Fredrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *