Beatrice Bengtsson – Kanada

Beatrice Bengtsson – Kanada

Vi beslutade på det senaste mötet med missions- och evangelisationsrådet att vi behöver uppdatera hemsidan gällande de som just nu befinner sig utomlands, utsända från Lundhagskyrkan. Här kommer den första av delarna och är en text ifrån Beatrice Bengtsson.

Hej Lundhagskyrkan!

Jag befinner mig i Langley, en stad strax utanför Vancouver, Kanada. Här deltar jag i en dansutbildning vid namn Mirror Dance Program.

Mirror är en dansutbildning på heltid med en vision att utbilda starka, kreativa dansare och i allt låta Gud vara centrum. Namnet Mirror kommer från reflektioner kring hur vi ser på oss själva, hur Gud ser på oss och såklart en dansares givna hjälpmedel – spegeln. Programmet består av dansklasser måndag till fredag i stilarna ballet, jazz, hip-hop, ballet, modern och stepp. Vi lär oss dansteknik, kreativt skapande, att kritiskt observera dans och får tillsammans genomföra uppträdanden och shower i olika sammanhang. Utbildningen är ett till fyra år.

Mirror har vuxit fram ur en dansstudio som drivs av Sandy Rosén, en kanadensisk författarinna, före-detta dansare och missionär. Hon har tillsammans med sin man arbetat för Ungdom med Uppgift i många år. Jag är så lycklig över att få växa i dans och samtidigt utmanas och gå djupare i mitt lärljungaskap. Jag har fått se så mycket mer av Gud och är så tacksam över detta äventyr!

–  Beatrice Bengtsson

3 kommentarer

  1. Hej,
    Detta är mest ett meddelande til Beatrices mamma och pappa, Lasse och Anette. Jag blev så glad när jag kollade nätet och såg att Beatrice är I Kanada och tränar I dans med en fd UMUare!
    Vi är I Australien men räknar att komma till Sverige till hösten och stanna ett år ungefär. Hoppas vi kan ses då
    Beatrice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *