Nyhetsbrev v22

Nyhetsbrev v22

Kära församling!

Tyvärr har det varit något tekniskt fel vid utskicken och alla har inte fått nyhetsbreven de senaste veckorna. Jag börjar därför med en kort sammanfattning av det som fortfarande är aktuellt från dessa brev.

Varje söndag kl 10.00-10.30 är det en bönesamling utanför kyrkan. Församlingen befinner sig i ett viktigt skede där vi söker ny(a) medarbetare och jag vill verkligen uppmana till bön. Jag rekommenderar också lärjungaskolan som ni hittar på hemsidan. Det finns nu åtta avsnitt där jag går igenom John Stotts bok ”Lärjunge”.

Nu på söndag 31 maj kl 11.00 blir det en webbsänd gudstjänst med kristendomsskolans avslutning. Söndag 7 juni kl 11.00 tänkte jag försöka mig på att leda nattvard genom rutan. Redan nu vill jag uppmana er att ha kex och druvjuice (eller motsvarande) hemma.
Söndag 14 juni kl 11.00 kommer Monica Sturzenbecker att hålla sin avskedspredikan. Också detta blir digitalt.
Fr.o.m. 26 juni kommer vi att samsända gudstjänster med de andra EFK-församlingarna i Örebro

SommarSmajl på Hjälmargården är inställt men vi kommer att ordna ett lokalt dagläger vid Lunghagskyrkan i midsommarveckan 15-18 juni. Det kommer att behövas hjälp med markservice och ledaruppgifter, så den som vill vara med och hjälpa till kan kontakta Monica Sturzenbecker.

Hjälmargårdens läger betyder mycket och det är tråkigt att de inte går att genomföra i år. Kaffestugan håller dock öppet varje helg och hela sommaren från 13 juni. Det ekonomiska läget är ytterst ansträngt och om du vill ge en gåva är Swishnumret 1232060093.

Samlingar utomhus där vi håller avstånd är fullt möjliga och därför kan vi ses i sommar. Jag ber att få återkomma i ärendet. 

Jan-Gunnar Wahlén

Bilagor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *